Over ons

BRL100.nl is powered by Blanken Controls BV

Blanken Controls is een vaste en betrouwbare partner voor haar klanten. Ons uitgangspunt is een optimale uitvoering van de opdracht, waardoor een duurzame en loyale relatie ontstaat die belangrijk is voor ons én voor onze klanten.

Wij leveren, kalibreren, justeren en repareren apparatuur voor het meten, regelen, registreren en bewaken van temperatuur, druk, vochtigheid, rookgas, flow, gewicht, snelheid en toerental. Daarnaast omvat ons assortiment apparatuur voor het testen van laboratoriumuitrustingen, een mobiel kalibratielaboratorium en een programma voor temperatuur- en schokindicatoren. Voor een aantal producten hebben wij een Europese distributie- en servicefunctie. Wij leveren producten en diensten van hoge kwaliteit. Wij zijn selectief in de samenwerking met producenten en investeren in het contact met onze businesspartners.

Zie ook onze webshop via www.installatiegilde.nl

Installatiegilde.nl

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de gevolgen van de BRL100 voor uw organisatie? Of wilt u en begeleiding bij een eventuele audit en/of de voorbereiding ervan aangaande de BRL100? Of bent u op zoek naar kalibraties conform BRL100 en geschikte gereedschappen?

Vul dan ons contactformulier in of     E-mail ons      Wij helpen u graag.