brl100 handboeken

BRL100 Handboeken

Wanneer u als installateur werkzaamheden vallend onder de BRL100 uitvoert voor opdrachtgevers dan bent u wettelijk verplicht aan de eisen te voldoen en hiervoor te worden gecertificeerd. In de branche zijn er verscheidene organisaties die u als installateur hierbij van dienst kunnen zijn, bijvoorbeeld NVKL en Techniek Nederland/Uneto-VNI. Indien je als installateur niet bent aangesloten bij zo’n organisatie is het vaak moeilijk en kostbaar om aan de juiste informatie/tools te komen omtrent deze nieuwe regelgeving. Met de website BRL100.nl willen wij dit meer toegankelijk voor u als installateur maken, mede met behulp van BRL100 handboeken op maat.

Indien u als installateur een BRL100 certificaat wenst voor uw onderneming dan dient u te voldoen aan:

  • Het algemeen deel van de BRL100;
  • Voor de betreffende werkzaamheden van uw organisatie aan deel I of deel II van de BRL100.

Kennis inhuren

Om uw organisatie voor te bereiden op de eisen van de BRL100 is kennis en tijd benodigd. Uiteraard kunt u dit in uw organisatie zelf uit zoeken en verwerken. Echter is het ook mogelijk om kennis extern in te huren. Vele installateurs kiezen ervoor om een kennissessie in te kopen voor een vliegende start. Een dag bij ons op de Veluwe en u vertrekt met een compleet handboek voor uw audit! De kosten bedragen € 798,00 excl. BTW (max. 2 personen) en kunt u indienen bij WijTechniek! Tijdens de dag zal u verzorgd worden en een luxe lunch ontvangen.

Onze consultants zijn in contact met de diverse certificerende instellingen om het handboek zo up-to-date mogelijk te hebben! De lessen worden gegeven in groepjes van minimaal 2 en maximaal 5 bedrijven, persoonlijke aandacht gegaranderd. Indien u een vraag heeft neemt u dan gerust contact met ons op!

Waarom VCA?

De BRL100 zorgt voor kwaliteit, stabiliteit en milieuvriendelijkheid als uitgangspunten in de branche. Echter is volgens ons veiligheid wat ten grondslag ligt aan alle werkzaamheden en regelgeving in de installatiebranche. Onze specialisten zijn naast de BRL100 ook zeer ervaren met VCA, VCA-audits en voorbereidingen. 

Voor meer informatie omtrent VCA verwijzen wij u graag naar de website van Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SVVM).